Odbojkaši Partizana (©CEV)
Odbojkaši Partizana (©CEV)

Posle srušenog sna o LŠ vreme je za Kup: Čeka se poslednji polufinalista - Partizan ili Spartak

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.11.23. | 12:29

Četvrtfinala utakmica na programu od 18.30 u dvorani "Master"

Triplu krunu osvojili su prošle sezone odbojkaši Partizana, pa su u novu takmičarsku godinu zakoračili sa željom da odbrane sva tri trofeja.

Prvi nisu uspeli - bolja od njih u Superkupu bila je Vojvodina. I dalje su u konkurenciji za preostala dva... Da bi tako i ostalo moraju danas da pobede subotički Spartak.

Izabrane vesti

Ovo je poslednji četvrtfinalni meč Kupa Srbije, koji je bio odložen zbog obaveza Janićeve ekipe u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Pošto su se crno-beli oprostili od nadanja da će zaigrati elitno klupsko takmičenje, sada je red da se okrenu ka domaćim obavezama i CEV Kupu.

U polufinale su već prošli Vojvodina, Radnički Kragujevac i Mladi radnik. Poslednji putnik će biti Partizan ili Spartak - znaće se posle njihovog obračuna koji je zakazan za 18.30 u dvorani "Master".

Ova dva tima su već imala vrlo zanimljiv susret u 2. kolu prvenstva Srbije. Subotičani su tada na domaćem parketu poveli 2:0, a crno-beli su uspeli da se uzdignu, preokrenu i na kraju pobede - 3:2. Prošle sezone su se sastali dva puta - jednom je slavio Partizan (3:0), drugi put Spartak (3:2).

Kao što je već poznato - u četvrtfinalu se igra po jedna utakmica, baš kao što je to bio slučaj u osmini finala Kupa Srbije. U polufinalu će ekipe odigrati po dva meča, pa će tek posle revanša biti poznati finalisti.

U ženskoj konkurenciji parovi polufinala su Jedinstvo - Ub i Crvena zvezda - TENT.

ČETVRTFINALE KUPA SRBIJE ZA ODBOJKAŠE

Vojvodina - Crvena zvezda 3:0

Radnički - Takovo 3:0

Ribnica - Mladi radnik 0:3

15. novembar

18.30: Partizan - Spartak Subotica


tagovi

OK PartizanOK Spartakkup srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara